Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Staj Yönergesinin 9 uncu maddesinin birinci fıkrasında değişiklik yapılmasına ilişkin, Mevzuat Komisyonunca hazırlanan 06 Eylül 2017 tarihli rapor görüşüldü:
Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Staj Yönergesinin 9 uncu maddesinin birinci fıkrasında aşağıda belirtilen değişikliklerin uygun olduğuna mevcudun oy birliği ile karar verildi.
KARŞILAŞTIRMA CETVELİ
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ
Senato Tarihi : 14/02/2013 Senato Karar Sayısı : 16
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (MEVCUT) |
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (ÖNERİLEN) |
Madde 9- (1) (Üniversitemiz Senatosunun 13 Haziran 2017 tarih ve 07/19 no’lu kararı ile değişik) Stajlar; Staj I, Staj II, Staj III, Staj IV’ den meydana gelir. Staj I erken staj, Staj II çekirdek staj, Staj III ve Staj IV ileri stajlardır. Erken ve çekirdek stajların kapsam ve derinliği, başlangıç düzeyinde ve eğitim süresine bağlı mesleki gelişime paralel düzeydeki becerileri kapsar. İleri düzey stajlar ise mesleki uygulamalar ile ilişkili beceri ve kararların gelişmesini sağlayacak deneyimi kazandırır. Öğrenci, ikinci yılını doldurduktan sonra, o yılın tatil ayları içinde stajına başlar. Yaz stajlarının her birinin ulusal kredisi sıfırdır. Stajların her birinde staj yapılan kurum veya eczane farklı olmalıdır. |
Madde 9- (1) Stajlar; Staj I, Staj II, Staj III, Staj IV’ den meydana gelir. Staj I erken staj, Staj II çekirdek staj, Staj III ve Staj IV ileri stajlardır. Erken ve çekirdek stajların kapsam ve derinliği, başlangıç düzeyinde ve eğitim süresine bağlı mesleki gelişime paralel düzeydeki becerileri kapsar. İleri düzey stajlar ise mesleki uygulamalar ile ilişkili beceri ve kararların gelişmesini sağlayacak deneyimi kazandırır. Öğrenci, ikinci yılını doldurduktan sonra, o yılın tatil ayları içinde stajına başlar. Yaz stajlarının her birinin ulusal kredisi sıfırdır.
|